Monday, 2 April 2012

* alam sentral

kau tahu bukan ? betapa syiokknya kalau kita sang perantau dapat meluangkan masa bersama org 
tersayang  ? kau tahu nilainya ? begitu indah . tersangat indah . walau hanya keluar ke pasar malam bersama sama . sumpah best gila :')






 


mmglah smart . aku nak pakai ? terasa mcm tong gas bergerak pulak , kuikuikui , almaklumlah .. haha





kat level 2, ada mcm bazar lah . eh yeke? ye lah kot . ada boots yg comel comel . ok ni  yang terbaru kat sana . ada satu boots ni jual aksesori . semua rm10 . byk yg cantik ! rambang mata kau nyah ! tgh aku dok syok syok snap , akak tu tanya . "blogger eh ?" aku senyum je lah ..





mak aku beli yang warna hijau tuhh ! hasil daripada bisikan kata kata dr anaknya yg comel nih . kuangkuangkuang . semua cincin tu rm 10 beb ! murah tu . tempat lain rm20 lbh kot -..-



haha , bapak besar cincin nih ! kalau Harry yg bg nih , mmg cinta aku kat dia sampai mati lah . haha



antara yang berjaya menawan hati ku . tapi tak beli pungg ..
colour n coraknya . smart dehh..


yang ni best , sebab panjang .. so , mmg sesuai bangat deh utk mereka yang berhijab :)



ni lah diaaa .. kalau dah ada cucu , pantang nampak baju yg comel comel nih !



ok , penyebok sekejap -..-






ada berani ka kakak ? (gayatamil)

 oh , fenomena bawal kembaliii ..act aku tak minat mana lahh , tapiii ....corak , warna dan segalanya ..membuatkan hatiku berkata "cantik,menarik,tertarik.."aduhh ..kalau kau beli pun , bukannya kau pakai kan ? -..- , pembaziran itu amalan syaitooonnn dayahh ..














mengancam kotak nih

                                     
ok , abaikan ketinggiannya .. tumpu pada style . old school sgttt .. kan nyah ! smart !


 alahaii , yg ni sama mcm kasut aku , warna pun . cuma aku punya versi jejaka idaman :)


ok , mak nak yg mana ? -..-


aduhh , kedutannya ! membuatkan jiwaku berkata .. cantikkkkk !! harga ?
lupakan lahye .. bonia bhaii ..


comel kan skirt nih , ada button kat depan tuh , tu yg menarik tuh .sudah lah warna hijau lagi .aida!benar kata kata kau , hijau tu CANTIK :)


ada tak pashmina yang corak mcm nih ? puas aku cari ..yg ni shawl biasa .



                                       


leopard tu dayahh ... haha , rambu ramba tu tak boleh blah 


apa kau gemok ? -..-


ahaaaa....


kebatakkan cermin .


kat Machangster forever susah bebeno aku nak mendapatkannya..


kerana apa ..


jauhh lahh .. kat Tesco KB sana tuhh , mmg tak la aku nak kesana . semata utk ni , klu kat Shah Alam tak apa . hehe , btw nak tanya . agaknya ada tak org yg beli donut yg plg depan skli ni . tak berbaloi kot , dah lah tak seksi mcm yg lain , mengancam jauh sekali . hahahahaha


comel !!dannn... promoter dia pandang aku mcm nak ditelannya . lek lah dik , senyum sudah :)


yg ni , mcm tak best je . sebab ada campuran apa kebenda teh hijau tah -,,-


yg tinggal 2 ni best ! haha


ni antara donut seksi yang sangat mengancam .. hihi , begitu juga rasanya ya kawan kawan


mak aku memang suka cincin besar besar alam ni ..


sekali lg , HIJAU SANGATLAH CANTIK , SEKSI DAN SEGALANYAAAAA , oh hijau


agak lama kot aku tak jejak , almaklumlah sejak sejak jadi perantau nih . haha , tak byk yg baru . semua still sama , tapi yg aku tak boleh blah . promoter kat sana serius tak best  , mcm aku mintak free je kan ? agaknya dorang tak de gigi kot , ke lupa nak paaki gigi palsu ? haishh , mmg jd kepantangan den kalau org susah nak senyum nih , tak tercabut weh gigi hang . senyum sudah . kan nampak manis gitu .. ni idok . masalah masalah .


4 comments:

  1. weh kasut biru yang tinggi tapi stabil tu gila aku minat. haritu aku gi ngn kawan aku jalan sambil tutup mata sebab x nk beli sebab duit elek. hahah

    ReplyDelete
  2. haaa ! tahu tak pe nyah , ada colour pink and kuning kan ? mmg mengancam habis jika sepatu itu milik kitaaaaa ... haha , hang nak p beli nati ajak ceq naa .. haha

    ReplyDelete
  3. hikhikhik , ya nyah !! ku akui .. ohsemm gitu kannnn ;)

    ReplyDelete